Debitcards Vergelijken

 Your MastercardMoney2GoSkrill
DIRECT AANVRAGEN
DIRECT AANVRAGEN
DIRECT AANVRAGEN
Uitgever: ICSNovum Bank LtdWirecard Card Solutions
Ondersteuning: Nederlands NederlandsKeuze uit 14 Talen
Contactloos Betalen: NeeJaNee
Saldo: Ongelimiteerd€ 10.000 Max.Ongelim. na verificatie
Opwaarderen: € 0,95Ideal 2%Gratis
Bank Systemen: BankoverschrijvingBank, iDealBank, iDeal, Trustly
Geld pinnen: 2% per opname€ 3,50 per opname€ 1,80 per opname
Dagelijkse uitgave: Tot € 2.000OngelimiteerdTot € 2.500
BKR Toetsing: GeenGeenGeen
App Beschikbaar: JaNeenJa
Eénmalige Kosten: N.V.T. GratisN.V.T. GratisN.V.T. Gratis
Jaarlijkse Bijdrage: € 17,50 per jaar€ 9,95 eerste jaar€ 10,00 per jaar
DIRECT AANVRAGEN
DIRECT AANVRAGEN
DIRECT AANVRAGEN

2 comments

 • Edwin Belonje

  Ik heb zojuist het service center gesproken en kreeg de uitleg dat per 1.1.2016 de kas opname kosten nu 2% van het bedragzijn geworden. Omdat ik deze kaart heb genomen om niet met contact geld op zak te hoeven en de 1,50 euro per transaktie prima vond. Echter nu bij twee contact opnames zag ik op de app al incassos van ca38 euro, de 2% werd mij uitgelegd.
  Echter dit wist ik niet anders had ik de kaart nooit genomen of gebruikt, nu hebik een groot bedrag laten storter en dit moet ik contact opnemen om een auto te kopen en komen er zo’n 670 euro kasopname kosten bij!
  Jullie website heeft zelfs vandaag nog steeds staan dat er 1,50 euro per transaktie aan kosten bijkomen, een verschil die mij in een paar transakties ca 700 euro meer kost dan geadverteerd.
  Dat jullie dit hebben gewijzigd is ook voor mij reden om de kaart zsm te beindigen, het is voor mij niet interessant zo. Ik neem aan dat jullie de website nu gaan aanpassen (bijgaan een screenshot) en ik neem aan dat jullie mij dit verschil in kosten gaan crediteren.

  Mvrgr Edwin Belonje
  screenshot ‘plakken’ werkt niet helaas.

  • Mastercard

   Geachte heer Belonje,

   Een creditcard, alsmede een debitcard, wordt voornamelijk gebruikt voor Internet betalingen, in restaurants, bij het shoppen, op vakantie, om vliegtickets te boeken, of bijvoorbeeld om een auto te huren.

   De kaart is niet echt de juiste keuze om te gebruiken als pinpas. De reden waarom pinnen duur is, is omdat het praktisch niet gebruikt wordt. Het is vele malen voordeliger om gewoonweg met de pinpas van uw bankrekening contant geld op te nemen.

   Als u een auto wilt kopen, dan is het überhaupt niet slim om eerst geld te pinnen met de debitcard, het zou logischer zijn als u bij de autodealer gewoonweg met de debitcard uw nieuwe auto betaald. Dit kost u dan niets omdat POS (point of sale) betalingen gratis zijn.

   Wilt u niet betalen met de debitcard bij de dealer, dan kunt u het bedrag wat u nodig heeft terug laten boeken naar uw bankrekening. Dit kost éénmalig € 0.95 cent.

   Op beide manieren bent u bij lange na geen € 670 aan transactie kosten kwijt. Dat de kosten gewijzigd zijn naar 2% per pin transactie, betekend niet dat er geen goedkopere en betere opties beschikbaar zijn voor u.

   Ik hoop u hiermee op de juiste manier te hebben voorgelicht.

   Team MasterCard-Debitcard.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *